Căutare Oferte

Hotel Oltenia

Baile Govora, Romania

Hotel Oltenia

 

Fiecare cameră are televizor, balcon și zonă de relaxare. De asemenea, camerele au baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă aer condiționat și o zonă de relaxare.
Hotelul Oltenia are o recepție deschisă non-stop și un bar. La cerere și la un cost suplimentar, oaspeții pot beneficia de tratamente medicale pentru probleme respiratorii și reumatism. De asemenea, sunt oferite băi de nămol, cu nămol sapropelic fosil de la Ocnele Mari.
 

REVELION 2018

 

HOTEL OLTENIA ***- BAILE GOVORA 

 

Tarif sejur 4 nopti = 1220 lei / pers

 

Tariful include :

- cazare 4 nopti

- demipensiune

- cina festiva de Revelion

 

Detalii hotel

Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866. Namolul mineral este extras din localitate si namolul sapropelic fosil este adus de la Ocnele Mari.

Statiunea este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii (astm bronsic, bronsite cronice, enfizem pulmonar, pneumopatii microbiene sau virale, rinite, sinuzite, faringite etc.), bolilor degenerative (spondiloze, artroze, poliartroze) si a bolilor reumatice articulare (tendonite, periatrite scapulohumerale), ca si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale (pareze usoare, sechele dupa poliomelite etc.) si a unor disfunctionalitati post-traumatice si boli asociate (ginecologice, endocrinologice, cardiovasculare, digestive, urinare). Complexele balneologice moderne sunt utilitate cu facilitati pentru bai cu ape minerale iodate si sulfuroase, aplicatii cu namol cald, pneumoterapii, electroterapii, chinototerapii, tratamente cu produse apicole. Exista si un sanatoriu pentru boli reumatice si respiratorii pentru copii.

Capacitate hotel: 140 camere duble **, 47 garsoniere *** si 2 apartamente **, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.

Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA ** cu o capacitate de 140 locuri (din care 40 locuri pe terasa neacoperita) ; Restaurantul – Pensiune OLTENIA ** cu o capacitate de 160 locuri.

Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum si namolul sapropelic de la Ocnele Mari.

Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina , bai galvanice.

Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux,laser,kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, dus subacval, ultraviolete.

Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi).

Evaluat la
-
 
Evaluări ale utilizatorilor (0)

Autentificaţi-vă pentru a putea adăuga o evaluare.

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic