Căutare Oferte

Danubius Health SPA Resort

Trandafirilor 111, R-545 500 Sovata, România, Sovata, Romania

Danubius Health SPA Resort

 

REVELION 2018

 

HOTEL DANUBIUS HEALTH SPA ****

 

TARIF SEJUR 4 NOPTI = 2180 LEI 

 

Pachetul include

- cazare 4 nopti in dubla

- masa demipensiune

- cina festiva de Revelion

- Balul Anului Nou 01.01.2018

- acces nelimitat la centru Spa

Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort Danubius Health SPA Resort
Detalii hotel

Statiunea Sovata este asezata la poalele Muntilor Ghiurghiului, in imediata apropiere a orasului cu acelasi nume, la o altitudine de 475-600 m. Aceasta a luat fiinta in jurul Lacului Ursu (46.000 mp) care s-a format in anul 1875 fiind unul dintre cele mai mari lacuri sarate, heliotherme din Europa. Alaturi de Lacul Ursu mai puteti gasi in Sovata si alte lacuri : Alunis, Verde, Negru, Rosu, Mierlei si Serpilor, dar de o dimensiune mai mica. Chiar daca statiunea este asezata pe un munte de sare, exista aici, paduri bogate de fagi, stejari, castani, brazi si mesteceni. Statiunea este recomandata, mai ales, pentru tratamentul bolilor ginecologice dar si pentru afectiuni degenerative, inflamatorii, reumatice etc.
In sezonul de iarna in Sovata veti avea posibilitatea de a practica sporturi de iarna (schi, schi fond si sanius) pe partia de schi situata la 6 km de statiune dotata cu telescaun.

Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata****este situat in centrul statiunii, la o distanţă de 150 m de Lacul Ursu. Camerele sunt dotate cu balcon, baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar.

Facilitati hotel: baza de tratament complet renovata, Wellness si fitness (piscina, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, solarium, fitness, masaj, bai in vana, etc.), restaurant, sala de conferinte, internet, seif, parcare.

Evaluat la
-
 
Evaluări ale utilizatorilor (0)

Autentificaţi-vă pentru a putea adăuga o evaluare.

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic