Căutare Oferte

Hotel Dorna

Vatra Dornei, Romania

Hotel Dorna

REVELION 2018

 

 

perioada 29.12 - 02.01.2018

tarif: 2685 lei / persoana / sejur (camera standard 3 *)

tarif: 2765 lei / persoana / sejur (camera delux 4*)

pachetul include:

- cazare 4 nopti  cu mic dejun

- Cina de intampinare 29.12.2017

- Cina Festiva Revelion (program artistic live, datini, obiceiuri, dansuri traditionale, foc de artificii

- Cina Festiva Carnaval 01.01, program astistic live, tombola (in sejur GRATUIT de 5 zile pentru 2 persoane la Hotel Dorna)

- acces la piscina interioara de relaxare, sauna finlandeza, sauna umeda, sala fitness 

- BONUS - fiecare adult va beneficia de un pachet SPA de relaxare si terapeutic

Hotel Dorna Hotel Dorna Hotel Dorna Hotel Dorna Hotel Dorna Hotel Dorna
Detalii hotel

Statiunea balneara Vatra Dornei, supranumita si "Perla Bucovinei" este situata la o altitudine de 800 m, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna, in depresiunea tectono-vulcanica "Tara Dornelor" din Carpatii Orientali la 110 km. de Suceava. Orasul este inconjurat de Muntii Giumalau, Muntii Bistritei, Muntii Calimani, Muntii Rodna, Muntii Suhard si Muntii Obcina Mestecanis. Vatra Dornei este o statiune cu, caracter permanent, recomandata pentru odihna, pentru practicarea sporturilor de iarna da si pentru tratarea anumitor afectiuyni precum: afectiuni cardiovasculare, afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni neurologice periferice.

Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastră este asigurat de cele mai bune servicii şi facilităţi şi unde va puteti bucura de o ambianţă caldă, relaxantă şi rafinată, indiferent că sunteţi într-o excursie sau din motive de afaceri. Situat in inima frumoasei staţiuni Vatra Dornei, la baza Pârtiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispoziţia dumneavoastră 40 spaţii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Deluxe, apartamente Deluxe si Suite Superior.

Facilitati hotel: Centrul Wellenss & Spa cu piscină încălzită, saună umedă, saună uscată, sală de fitness; restaurantul cu capacitate de 120 locuri vă invită să serviţi bunătăţiile casei preparate de multi-premiatul maestru bucătar Petronela Ciubotaru.

Evaluat la
-
 
Evaluări ale utilizatorilor (0)

Autentificaţi-vă pentru a putea adăuga o evaluare.

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic